Sångpedagog Maria Lindberg Kransmo, har en fantastisk förmåga att med sin stora kompetens, erfarenhet och positiva attityd inspirera varje deltagare och få var och en att växa både musikaliskt, tekniskt och personligt. Hon har jobbat och studerat 16 år i USA och jobbar numera, efter 9 år på Balettakademien i Göteborg, på Kungl. Musikhögskolan och BUS Academy i Stockholm samt som gästlärare på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Nya forskningsrön, funktion och tradition vävs ihop till en genomgripande pedagogik som är praktiskt användbar inom de flesta musikgenrer.

Du och din röst

Tre fristående kurser där du lär känna din röst och hittar din egen rösts olika möjligheter och uttryck!

Kursnivån passar sångare både med och utan professionell erfarenhet och allt däremellan.

Maria Kransmo leder med stor entusiasm, professionalism och gedigen röstkunskap varje individuell sångare till nya höjder och framgångar oavsett sångarens utgångspunkt.


Klimakterietanten

En heldag
15 juni 2024
1 450 kr

Äntligen en kurs om detta! Mitt i livet förändras inte bara kroppen, tankarna och livet, utan även själva rösten. Varför har ingen berättat det förut och hur ska jag få tillbaka min sångröst? I den här unika kursen får du personlig coachning och undervisning om den mogna rösten och hormonförändringarnas påverkan på rösten och våra liv. 


Bygg din röst

Två heldagar

I denna kurs får du möjlighet att rent tekniskt förstå dig på din egen röst och hur du kan använda rösten i olika genres. Du får verktyg som hjälper dig att sjunga på ett hälsosamt sätt, så att rösten håller över tid.


Här jobbar vi med scenisk gestaltning, interpretation, hur man får liv i låten och hur man får fram undertexterna. Allt för att göra sången intressant för mottagaren