Vocal Colors

Vocal Colors är Kulturfyrens egen vokalensemble som riktar sig till erfarna sångare i åldern 18-30 år som har stort intresse av avancerad körmusik. Kören repeterar endast under vissa helger under året, varför varje sångare kommer väl förberedd och under eget ansvar skall stå för instuderingen av sin egen stämma. Notläsning är därför ett krav.

Målet är att tillsammans få kreera och framföra vacker körmusik som berör både lyssnarna och oss själva. Vi jobbar med alla genrer och alltid a capella. Vi har som mål att både sjunga vid enkla konserter inom landet samt att göra utlandsresor.


SÖKES

1st 2:a tenor

1st 2:a-bas

Vi söker dig som är ca 20-30 år och precis som vi älskar vokalmusik, älskar att ”nörda”, gillar att jobba med sceniskt uttryck och tycker om att växla mellan olika genrer. Vi träffas endast 5-6 helger per repertoarår. Du måste därför själv kunna ansvara för din egen stäminlärning dvs vara en god notläsare.

De helger vi ses ska stå högst på din prioriteringslista, dvs de är obligatoriska oavsett var i landet du bor. Vi repeterar ofta på Kulturfyren i Gamla Stan, Stockholm, men även på andra orter. Vi har ingen medlemsavgift, dock står du för dina egna kostnader i samband med resor och notköp.

Lyssna gärna till olika videos här på FB för att få en uppfattning om oss och om vi är ett gäng som du skulle vilja hänga med!

I augusti lyssnar vi (via inspelat material) av alla nya sökande och lämnar besked. Vill du finnas med i urvalet skickar du en hälsning till oss via marie@kulturfyren.se, så får du vidare information om ansökningsförfarandet.

Varmt välkommen att söka till oss!

Antal sångare: 16
Upptagninsområde: Hela Sverige
Antal repetitionshelger per år: ca 5 st
Kostnad: 0 kr för medlemsskap, dock ansvarar varje körsångare själv för inköp av noter samt för resekostnader.
Dirigenter och körpedagoger: Marie Bejstam samt Charlotte Rider