Leverans- och betalningsvillkor

Leverans- och betalningsvillkor

Allmänt
Du måste vara 18 år eller äldre för att handla på Kulturfyren.se. Anmälan till läger måste göras av målsman.

Orderbekräftelse
Ordern bekräftas via email.

Betalning
Via webben kan du betala med kort genom Paypal eller med Swish.

Paket som inte hämtas ut
Vid beställning av varor: Om du inte hämtar ut ditt paket och utlämningsstället skickar det tillbaka till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader detta innebär. Kostnaden är 149kr för kunder inom Sverige och 14 euro för kunder i övriga Europa. Denna kostnad debiteras via faktura.

Tillämplig lag
När du handlar varor via vår webb regleras detta i svensk lag, främst i distans- och hemförsäljningslagen.

Personuppgifter

Tryckfel
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felprissättningar på hemsidan och förbehåller oss rätten att avslå sådana ordrar.

Slutsåld vara
Vi reserverar oss för en vara kan vara slut i vårt lager. Det skickas då ett mejl till dig inom 2-4 dagar. Kontakta info@kulturfyren.se om du önskar annullera ditt köp eller har frågor kring din beställning.

Leveransvillkor
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Kontakta oss om du behöver expressleverans, vi gör alltid allt vi kan för att kunna leverera beställda varor till våra kunder.

Vikt 501-1000 70kr => 70kr
Vikt 251-500 55kr => 55kr
Vikt 50-250 40kr => 40kr

Portot kostar 40kr-70kr inom Sverige och 12euro i övriga Europa och detta läggs på ditt ordervärde när du handlar i webbshopen. Returen kostar också 40-70kr inom Sverige. Handlar du från ett annat land än Sverige bekostar du själv portot vid byte och retur.

Reklamation

Lägeranmälan/biljetter
Bokning av läger och biljetter på hemsidan är bindande. Inga returer medges med undantag för sjukdom som understryks med läkarintyg.