VÅRA SAMBOS

Svenska Gospel Verkstaden

Svenska Gospelverkstaden är en ideell förening som jobbar med gospelmusik i hela Sverige. Gospelverkstadens dröm är att alla som möter oss ska känna sig sedda. Med gospelmusiken som verktyg vill vi vara en god kraft i samhället.

RöstJärn

Röstjärn är en världs- och folkmusikkör som består av ett 30-tal sångare och musiker, våra arrangemang innehåller ofta både sång och instrument. Kören leds av Hans Rising och sjunger sånger på många olika språk, med stor bredd av genrer och kulturella uttryck.

Med musiken vill Röstjärn verka för ett öppet och tolerant samhälle, som berikas av den kulturella mångfalden. Vi är en ideell förening.

Sångmakarna

Sångmakarna skapades av sångpedagogerna Anna Lindberg och Sofia Norberg hösten 2019 och är en verksamhet baserad i Stockholm som erbjuder sångevent för företag, körverksamhet och annat skoj i utbildningssyfte.

Stockholms Amnestykör

Vi representerar Amnesty genom att sjunga! Stockholms Amnestykör är en samling engagerade människor som tror på musikens kraft att förändra världen. Stockholms Amnestykör har sedan starten sjungit på gator och torg, vid aktioner som Amnesty anordnar samt vid andra evenemang där rättighetsfrågor är i fokus.

Kunskapsproffsen

Kunskapsproffsen erbjuder kompetensutveckling inom skolområdet genom kurser och föreläsningar i Stockholm. Våra kurser är för dig som vill utveckla din undervisning eller utveckla skolan på organisations- och policynivå. Våra kursledare är alla experter och flera av dem är också internationellt aktiva inom skolområdet och verkar även i länder utanför Sverige.