Klimakterietanten

Äntligen en kurs om detta! Mitt i livet förändras inte bara kroppen, tankarna och livet, utan även själva rösten. Varför har ingen berättat det förut och hur ska jag få tillbaka min sångröst? I den här unika kursen får du personlig coachning och undervisning om den mogna rösten och hormonförändringarnas påverkan på rösten och våra liv.

Kursen riktar sig till dig som mitt i livet känner att rösten inte längre bär som tidigare. Kanske har du ett jobb eller ledaruppdrag som kräver mycket av din röst och känner att du behöver hjälp med att komma tillbaka till en funktionell röst.

När du förstår vad som händer i din kropp kan du även förstå och acceptera de förändringar som sker med rösten. Du får i kursen lära dig att sjunga med ditt förädlade röstinstrument och bli uppmärksam på vanor som kan behöva förstärkas och andra vanor som behöver försvinna. Din sångröst är en muskelaktivitet som behöver koordineras och tränas, som vilken annan muskelgrupp som helst, för att vara optimal. Här får du kunskaperna och verktygen som hjälper dig att behålla sångglädjen för resten av ditt liv.

Kursen består av föreläsning och workshops där vi jobbar med funktionella röstövningar tillsammans.

DATUM & AVGIFT
15 juni 2024
1 450 kr

Antal deltagare: 15

TILL ANMÄLAN

Sångpedagog Maria Lindberg Kransmo, har en fantastisk förmåga att med sin stora kompetens, erfarenhet och positiva attityd inspirera varje deltagare och få var och en att växa både musikaliskt, tekniskt och personligt. Hon har jobbat och studerat 16 år i USA och jobbar numera, efter 9 år på Balettakademien i Göteborg, på Kungl. Musikhögskolan och BUS Academy i Stockholm samt som gästlärare på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Nya forskningsrön, funktion och tradition vävs ihop till en genomgripande pedagogik som är praktiskt användbar inom de flesta musikgenrer.