BUS-Lätt: Medvetet ledarskap

Att möta allas behov

I kursen Medvetet ledarskap ställer vi oss följande frågor: Hur kan vi lära oss att bli bättre på att ta vara på våra olikheter, för helhetens bästa? Hur går vi från att vara ett team som tolererar eller kanske respekterar våra olikheter till att på riktigt uppskatta dem och se dem som den fantastiska kraft de är?

De här två dagarna kommer dina ögon öppnas på ett helt nytt sätt att tänka och leda din grupp. Du får en djupare medvetenhet och förståelse för både dig själv och andra. Du kommer att lära dig att söka de goda intentionerna mer medvetet och kommunicera på sätt som har stor chans att landa så som det var tänkt. Dina relationer kommer att påverkas av helt nya möjligheter till mer medvetna val med dina nyöppnade ögon. De här två dagarna kommer att göra skillnad. Inte bara för ditt arbete och ditt ledarskap, utan för livet.

Plats: Kulturfyren Gamla Stan, Svartmangatan 6 G, 1tr, Stockholm

Kursledare: Pernilla Säholm Corizza, lärare, rektor, fortbildare och föreläsare

Pernilla Säholm Corizza har en mission att sprida ledarskap för och med värdighet. Hon har mångårig erfarenhet från olika ledaruppdrag och organisationsutveckling och blev som rektor nominerad till Årets Chef 2019. Idag arbetar Pernilla som ledarskapsutvecklare på såväl individ- som gruppnivå. Hon är mest anlitad som ”katalysator” för att utveckla ledningsgrupper till att bli välmående och välfungerande. Hennes undervisning om My Needs har, sedan tre år tillbaka, varit en mycket uppskattad och avgörande del i BUS Academy’s körledarutbildning som förutom att leda musik också fokuserar på ”det goda ledarskapet”.

Mer info: www.modigtlarande.se

Övrig info:
Efter varje genomgången kurs erhålls ett kursbevis med detaljerat kursinnehåll. För den som deltagit i samtliga kurser i alla delar utdelas ett BUS-Lätt-diplom. Utbildningsbeviset är av värde för dig som söker tjänster och uppdrag inom barn/ungdomskör-området i Sverige. I materialavgiften ingår frukt, macka, kaffe och te, förutom försäkring och material.

För frågor om kursen, kontakta kursansvarig och projektledare för BUS Academy:
Marie Bejstam på marie@busacademy.se eller 073-909 11 06

Bus Academy Körplantagen
DATUM & AVGIFT

11 – 12 januari 2025

3500 kr

Antal deltagare:

TILL ANMÄLAN

I samarbete med vårt stora nätverk av körledare och föreläsare runtom i Sverige, vill vi på Kulturfyren erbjuda både nya och erfarna ledare kurser för att stärka, bredda, fördjupa och utveckla körledarrollen. Vi vill ge verktyg till dem som strävar efter att bli bra och inspirerande ledare på alla områden; socialt, psykologiskt, sceniskt, musikaliskt och tekniskt.