BUS-Lätt: Jag som ledare

Hållbart ledarskap

I kursen Jag som ledare ska du få syn på dig själv och varför du tänker och agerar som du gör i ditt ledarskap. Vad är bra och vad kan utvecklas? Vad är mina styrkor? När blir styrkan en utmaning och hur arbetar jag med det viktigaste redskapet ”jag själv”? Kursen behandlar ämnen som värdegrund, självledarskap och styrkor. Du erbjuds också möjligheten till egen coaching under sista tillfället.

Plats: Kulturfyren Gamla Stan, Svartmangatan 6 G, 1tr, Stockholm

Kursledare: Anne-Li Marthinussen, sång- och körpedagog samt utbildad ICF-coach.

Anne-Li är utbildad på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm till kör- och sångpedagog, men har även läst ledarskap på universitet. Sedan fem år har hon utbildat sig till coach (ICF) och sett hur coachingens verktyg och metoder ger en enorm drivkraft bl a till ledare – både nya i rollen och erfarna. Att använda det coachande förhållningssättet har också blivit en del av den hon är, som lärare, ledare och som människa.

Övrig info:

Efter varje genomgången kurs erhålls ett kursbevis med detaljerat kursinnehåll. För den som deltagit i samtliga kurser i alla delar utdelas ett BUS-Lätt-diplom. Utbildningsbeviset är av värde för dig som söker tjänster och uppdrag inom barn/ungdomskör-området i Sverige.

För frågor om kursen, kontakta kursansvarig och projektledare för BUS Academy: Marie Bejstam på marie@busacademy.se eller 073-909 11 06

Bus Academy Körplantagen
DATUM & AVGIFT

16 – 17 november 2024

3500 kr

Antal deltagare:

TILL ANMÄLAN

I samarbete med vårt stora nätverk av körledare och föreläsare runtom i Sverige, vill vi på Kulturfyren erbjuda både nya och erfarna ledare kurser för att stärka, bredda, fördjupa och utveckla körledarrollen. Vi vill ge verktyg till dem som strävar efter att bli bra och inspirerande ledare på alla områden; socialt, psykologiskt, sceniskt, musikaliskt och tekniskt.