Teaterläger

På teaterlägret så kommer vi att jobba med temat mysterier. Genom improvisations- och dramaövningar kommer vi tillsammans att fram spännande karaktärer och utforska deras viljor, känslor och relationer. Utifrån de scener vi skapar växer föreställningen fram.
Parallellt med lekfulla övningar och utforskande scenarbete skriver vi manus. Vi tar också gemensamt fram en enkel scenografi, kostym och mask som passar för vår föreställning.
Lägret avslutas med en föreställning utomhus där vi presenterar det vi skapat under lägerveckan.

Vi kommer vara på Skeppsholmens folkhögskola.

Lägret leds av två erfarna pedagoger som håller i trådarna för just det här lägret, utöver dem kommer även tre till handplockade lägerledare att vara med.

Plats: Skeppsholmens Folkhögskola https://skeppsholmensfolkhogskola.se/
Tid: 9.30-16.00 med möjlighet att komma från 9.00

Varmt välkommen

Datum för 2024 kommer

9-13 år

Tid: 9.30-16.00

Lägret är nu fullsatt

Pedagoger

Eythor Robertsson

Jag är en dramapedagog utbildad på Stockholms universitet. Idag jobbar jag med teater/musikal produktioner med barn och unga på Scenskolan FEJM. Mitt fokus är på de olika delarna som skapar en skådespelare och jag älskar att experimentera med olika uttryck inom teatern. Mitt ledarskap präglas av humor och samarbete där deltagarna egna skapande får glänsa. Jag och Eva har tidigare hållit kurs tillsammans och vet av det är en toppen combo. Med glädje och kreativitet kommer teaterlägret nu sommar bli riktigt spännande!

Eva Löfgren

Jag har många års erfarenhet av att leda grupper i framförallt improviserad teater. Att se människor ha roligt och utvecklas genom drama är det bästa jag vet. I mitt ledarskap strävar jag efter att skapa en grupp som är harmonisk och trygg, en bra plattform för utforskande och utveckling.
Jag har tidigare hållit kurs i teater för barn tillsammans med Eythor – en mycket positiv erfarenhet. Vi är ett välfungerande team och det ska bli roligt att leda teaterlägret tillsammans i sommar.

DATUM

Datum för 2024 kommer

PLATS

Skeppsholmens folkhögskola, Slupskjulsvägen 12, 111 49 Stockholm

Lägeravgift

De differentierade priserna är till för att barn med olika ekonomiska förutsättningar ska ha möjlighet att gå på Skeppsholmslägren.

Nedanför är en rekommendationsskala för lägeravgifterna. Vi ber er som har möjlighet att betala mer än rekommenderat att göra det, den egentliga kostnaden per barn/ läger är ca 3200 kr.

Skalan utgår från total hushållsinkomst brutto:

Kr/månRekommenderad lägeravgift/barn
> 60.000 kr2400 kr / barn
50-60.000 kr1950 kr / barn
40-50.000 kr1600 kr / barn
30-40.000 kr1100 kr / barn
< 30.000 kr500 kr / barn

Anmälan är bindande, men att vid uppvisande av läkarintyg vid sjukdom kan beloppet förutom 400 kr i administrationsavgift betalas tillbaka.

Sponsor

Ge alla barn samma chans!
Till nya vänner från nya områden
Till kulturell utveckling
Till något roligt att se fram emot på sommaren

Du kan göra skillnad för barn som annars inte har möjlighet!
(Produktionskostnad för lägren ligger på runt 3200 kr/barn)