Konstläger

På konstlägret så leker vi med och utforskar olika konsttekniker. Allt från måleri, cyanotypi, skapande i tyger, tryck och mycket mer. Årets tema är “Det stora i det lilla – Det yttre och det inre” där vi kommer utforska vad vi själva besitter inom oss, men även det vi väljer att dela med varandra. Det finns även tid för lekar, pyssel och häng i skuggan på Skeppsholmens många gräsmattor och bryggor. Lägret avslutas med ett vernissage där vi visar upp allt vi skapat under veckan.

Vi kommer ha vårt lägerhem i lokalerna på ArkDes museum som ligger på vackra Skeppsholmen.

Tid: 9.00-15.30

Lägret leds av två erfarna pedagoger som håller i trådarna för just det här lägret, utöver dem härliga och engagerade fritidsledare.

14 – 17 juni

9-13 år

Tid: 9.00-15.30

Pedagoger

Susanna Blomé

Susanna Blomé, museipedagog och VR-producent som just nu jobbar som antikvarie på Eskilstuna stadsmuseum. Arbetar praktiskt och digitalt med rumslig gestaltning i utställningar och 360-reportage.

Christoffer Svärd

Mångfacetterad pedagog som är på det femte och sista året i ämneslärarutbildningen (Bild & Design) på Konstfack – men har tidigare jobbat som Slöjd, Fysik, teknik, Bild, So, Historia och HKK pedagog.
Aktivt frilansande illustratör och formgivare.

Jobbar inkluderande med ett flertal integrerande ingångar i varje projekt.

DATUM

14 – 17 juni 2022

KONTAKT

Elsa Sundin
070-780 14 90

PLATS

Exercisplan 4, Skeppsholmen, Stockholm

Lägeravgift

De differentierade priserna är till för att barn med olika ekonomiska förutsättningar ska ha möjlighet att gå på Skeppsholmslägren.

Nedanför är en rekommendationsskala för lägeravgifterna. Vi ber er som har möjlighet att betala mer än rekommenderat att göra det, den egentliga kostnaden per barn/ läger är ca 2800 kr.

Skalan utgår från total hushållsinkomst brutto:

Kr/månRekommenderad lägeravgift/barn
> 60.000 kr2300 kr / barn
50-60.000 kr1900 kr / barn
<30-50.000 kr1500 kr / barn

Anmälan är bindande, men att vid uppvisande av läkarintyg vid sjukdom kan beloppet förutom 400 kr i administrationsavgift betalas tillbaka.

Sponsor

Ge alla barn samma chans!
Till nya vänner från nya områden
Till kulturell utveckling
Till något roligt att se fram emot på sommaren

Du kan göra skillnad för barn som annars inte har möjlighet!
(Produktionskostnad för lägren ligger på runt 3000 kr/barn)

Detta formulär är inte längre tillgängligt.