Körcentrum Skeppsholmen

Kulturfyren tillsammans med Eric Ericsonhallen och Eric Ericson International Choral Centre bildar Skeppsholmens Körcentrum.

KorhemKörhem

Kulturfyren är en kreativ mötesplats och körernas “hem” mitt i hjärtat av Stockholm.
Lokalerna utgör ett perfekt “körhem” för både nationella och internationella körer på besök i huvudstaden.

Här finns gott om plats för körrepetitionsdagar, körkonferenser, körkurser, körfester, körfestivaler, dirigentkurser, “master class” och mindre konserter. De större konserterna hänvisas till Eric Ericsonhallen!

Kulturfyrens inspirerande miljö och vackra läge, med 10 meter ner till kajen, utsikt över båtarna, Nybroviken, Strandvägen och Djurgården är en lisa för själen. Skeppsholmen, som är Stockholms innersta skärgårdsö, lockar med både skärgårdskänsla och gångavstånd till kulturutbud såsom Moderna Museet, Arkitekturmuseet, Östasiatiska museet, Nationalmuseet, Musikaliska (och shopping för den som vill!). Kulturfyren är nära, men ändå avskilt från storstadens stress.

Kulturfyrens väggar är nästan alltid fyllda med konst av stora, små och professionella konstnärer från hela världen. Så förutom musik får ni gratis konstupplevelse på Kulturfyren.

Vi vill att ni ska känna er hemma här på Skeppsholmen!

Lokaler

Mer information om lokalerna finner ni HÄR.

Mat

Ni får väldigt gärna ordna med mat på egen hand. Vi hjälper gärna till med kontakter till cateringfirmor. Vill ni kontakta cateringfirmor på egen hand föreslår vi www.carotte.se och www.matsallskapet.se. Uppge att cateringen gäller till Kulturfyren, så får ni bästa service!

Kontakta oss för bokning / priser och andra frågor >>