Välkommen att hålla konsert på Kulturfyren!

På Kulturfyren finns möjlighet för dig som både ny och etablerad musiker att anordna konsert. Hos oss spelar musiker från alla tänkbara genrer vilket gör att vi kan erbjuda ett mycket varierat utbud för våra besökare. Som enskild musiker/ideell förening hyr du lokalerna under söndagar-torsdagar till ett kraftigt rabatterat pris.

musik-konsert-2Värdskap vid konsert

Du är din egen värd när du ordnar konsert på Kulturfyren och ansvarar själv för allt från lås och larm till möblering, ljud och ljus samt städning. Självklart kan vi erbjuda personal som finns på plats mot en extra avgift.

musik-konsert-4Ljudteknik

I Havet på nedervåningen finns en ljudanläggning med ett 12-kanaligt mixerbord, separat finns även ett mikrofonuttag placerat längst fram i lokalen. I lokalen finns också projektor och projektorduk. Ljud- och bildutrustning får användas av dig som kund efter genomgång med Kulturfyrens personal.

musik-konsert-3Ljusteknik

Nedervåningen är upplyst av allmänbelysning samt spotlights, övervåningen är upplyst av endast allmänbelysning.

Flygel

Du är varmt välkommen att använda flygeln som finns i Havet. Vid behov av stämning är det du som kund som bokar den och även står för kostnaden. Flygeln får aldrig användas för dekor eller som avlastningsyta.

musik-konsert-1Marknadsföring

Vi på Kulturfyren hjälper gärna till med marknadsföring av konserter och evenemang som hålls i våra lokaler. Vi lägger upp evenemanget på vår hemsida och facebooksida samt informerar om det i våra nyhetsbrev. Finns det affischer sätter vi gärna upp dem i vårt affischskåp som finns på kajen utanför lokalen.

logo-bilda-120Studieförbundet Bilda

Kulturfyren samarbetar med Studieförbundet Bilda. Du som kund kan vara med och indirekt stödja våra kulturaktiviteter för barn och unga (bla Skeppsholmslägret) genom att rapportera ditt evenemang till Bilda.

Via Bilda blir ditt evenemang också marknadsfört i deras nätverk och behöver du hjälp med tryck av affischer så ordnar de även det. Kontaktuppgifter till Bilda får du genom Kulturfyren.

musik-konsert-5Dokumentation

Kulturfyren har rätt att själva dokumentera eller ta del av kundens egen dokumentation av evenemanget för allmän publicering i Kulturfyrens markandsföringssammanhang (såsom hemsida och Facebook).

musik-konsert-6Lokalerna

I Kulturfyrens lokaler får enligt brandskyddsmyndigheten maximalt 150 personer vistas samtidigt.

Försäkring

Kulturfyrens försäkring täcker endast byggnaden. Kunden/arrangören ska själv ha en ansvarsförsäkring som täcker den verksamhet som genomförs i lokalen.