Företag med hjärta gör ett medvetet val av lokal!

Genom din lokalbokning hos oss bidrar du samtidigt till möjliggörandet av kulturaktiviteter för barn och ungdomar på Kulturfyren.

Mindepartementet / Kulturfyren

Lokalerna lämpar sig fint för mindre konferenser, kick off, workshops och man kan även hyra lokalerna för privat fest. Vi har haft 40- 50- 60-årsfester, företagsfester, disputationsmiddagar, bröllopsfester mm och alla gäster har varit nöjda med lokalerna som lämpar sig för både middagssittning, buffé, mingel och dans.

Vill ni ha hjälp med musik till mingel, middag eller dans hjälper vi er gärna med det.

Max antal personer i hela huset är 150 personer. I “Havet” ryms 108 personer, i “Båtlåten” 52 personer.

Det finns inga restriktioner för hur sent man får spela hög musik, men med tanke på att det bor familjer på båtarna brukar vi säga att om musiken hörs ut bör festen generellt avslutas vid 24.00 och sedan kan man plocka och städa i ytterligare någon timme.

Hörs det inte ut kan festen sluta senare, lokalen ska dock vara utrymd senast kl 02.00.

Lokalerna

Havet– stora salen på nedre plan som rymmer upp till 108 pers i middagssittning. Det finns tillgång till dvd, bioduk, projektor, ljudanläggning, mikrofoner och ljusteknik samt flygel.
Båtlåten – rummet med den vackra utsikten på övervåningen som rymmer 52 personer i middagssittning. Det finns tillgång till mobil projektor samt mobil konferenstavla.
Kajutan – caférummet och köket på nedre plan med plats för 10-15 personer. Vacker utsikt över Nybroviken, kajen och båtarna.
Galleri Fyrverkeri – grupprum på övervåningen med plats för ca 15 personer. Det finns tillgång till mobil projektor och mobil konferenstavla.
Kajen  – fri tillgång till mingelyta på kajen med Stockholms vackraste utsikt.
Ateljén – grupprum för kreativa aktiviteter som rymmer 15 personer. Rummet ingår normalt inte i festuthyrningen.

Utrustning

Köket: I köket finns 70 st tallrikar av enkel IKEA-modell samt lika många bestick och dricksglas (ej vinglas). Där finns även ett kylskåp, en frys, en spis, en ugn och tre mikrovågsugnar, två kaffebryggare och en vattenkokare, fyra kaffetermosar och tre te-termosar.
Teknik: dvd, bioduk, projektor, ljudanläggning, mikrofoner, ljusteknik, flygel, digitalpiano
Övrigt:
15 st fällbord 180 x 80 cm
8 st fällbord 120 x 80 cm
100 st stapelbara stolar
2 klädhängare-rack med 100 galgar
1 st ståbord för konferens
7 runda cafébord – utemöbler
4 kvadratiska cafébord – utemöbler
20 st fällbara caféstolar – utemöbler

Kontakta oss för bokning / priser och andra frågor >>