Bon Coeur 10 år - Jubileumskonsert


Bon Coeur bildades på initiativ av Gunilla Östberg och Hanna Karlsen, som under en seglats sommaren 2007 drömde om att åter få uppleva den fantastiska gemenskapen med vännerna i Kongl Teknologkören. Tomas Lidén tillfrågades om att vara direigent och medverka i utformningen av verksamheten, vilket han givetvis tackade ja till. Kören mjukstartade med en Valborgssjungning våren 2008, och verksamheten startade så på allvar hösten 2008. Nu har det alltså gått 10 år, ohc det vill vi givetvis fira.

Bon Coeur 10 år – Jubileumskonsert

Vi inbjuder till en Jubileumskonsert och dito fest på Kulturfyren. Konserten kommer att bjuda på “godbitar” ur körens repertoar under de gångna åren under ledning av Curt Hedlund, vår nuvarande dirigent.

Programmet inleds med konsert kl 16:00. Efter en kortare paus blir det fest med början ca kl 18:00. Du kan välja att enbart lyssna på konserter eller att också delta i festen.

Biljetter kan köpas i entrén. Vuxna 100 kr, ungdomar 50 kr och barn gratis.

Välkomna!

Anmäl eventuella kostrestriktioner till kerstin52lindberg@gmail.com

Datum/Tid:
10 nov - 16:00

Plats:

Kulturfyren, Stockholm

KategorierBon Coeur bildades på initiativ av Gunilla Östberg och Hanna Karlsen, som under en seglats sommaren 2007 drömde om att åter få uppleva den fantastiska gemenskapen med vännerna i Kongl Teknologkören. Tomas Lidén tillfrågades om att vara direigent och medverka i utformningen av verksamheten, vilket han givetvis tackade ja till. Kören mjukstartade med en Valborgssjungning våren 2008, och verksamheten startade så på allvar hösten 2008. Nu har det alltså gått 10 år, ohc det vill vi givetvis fira.