Att leva eller överleva  - ett föredrag om att komma hem till sig själv

Att leva eller överleva – ett föredrag om att komma hem till sig själv

Ägnar du en stor del av din tid och energi åt att oroa dig för framtiden, lösa problem som aldrig tycks ta slut eller tvivla på ditt eget värde? De flesta tycker nog att detta är en normal del av livet och inget man kan göra så mycket åt. Lyckligtvis så är det inte sant!

De flesta av oss identifierar oss helt med våra inre tankar och känslor, med rösten som säger åt oss vad vi ska göra och kritiserar oss när vi gör fel. Men det finns sätt att frigöra oss från detta – människan har i årtusenden haft kunskap om hur vi återknyter kontakten med vårt sanna jag, vårt hjärta. Och när vi gör det så behöver vi inte längre vara slavar under våra egna tankar och känslor, vi kan använda vår tankekraft kreativt och hitta balans i våra liv.

Gregor Bergman – improvisationspianist, sångcoach och pedagog som nu är i slutfasen av sin utbildning till zen-coach – ger dig kunskapen om hur vårt psyke fungerar och ger dig verktygen som kan ta dig från oro, stress och ångest till balans, glädje och kreativitet. Välkomna till ett föredrag som kan bli början på resan hem till dig själv!

Pris: 495 kr inkl fika (ej lunch)

Max 20 platser

TILL ANMÄLAN

Plats: Kulturfyren Skeppsholmen. En fantastisk plats precis vid vattnet och mittemot Grand Hotel.

Arrangörer:
Kulturfyren och Bilda.

Datum/Tid:
7 nov - 09:00 - 16:00

Plats:

Kulturfyren, Stockholm

Kategorier