Teater

Teaterläger 8-11 augusti, 2016

skeppsholmslagret2-2Gillar du allt som hör teatern till? Drama, improvisation, scener, uttryck. Tillsammans med våra teaterpedagåger får vi leka fram olika scener, roller och improvisera.

Om vi vill kommer vi att ta fram en lite spännande kanske, och rolig hoppas vi, föreställning som vi spelar för andra den 11 augusti. Du behöver inte ha teatererfarenhet, men du kommer att få. Du gillar att göra saker tillammans och är inte främmande för att spela upp något för andra. Inte minst kommer vi att leka en hel del och ha roligt tillsammans

Fritidsledare från studieförbundet Bilda leder rastverksamheten och hjälper till under veckan.

  • Ålder: 9-13 år
  • Antal platser kvar:
  • Kostnad: 1200 kr (inkl.moms) per barn och lägervecka
Tid:Tidsramarna är 9-16 varje lägerdag från måndag till torsdag.
Att ta med: Medtag egen lunch.Förmiddagsfrukt och eftermiddagsfika bjuder vi på. En vattenflaska är bra att ha med som man kan fylla på under dagen

lena-kjellander-stockhaus1Lena Kjellander Stockhaus
Teaterarbetare i olika sammanhang sedan 1992, som skådespelare, regi, producent. Arbetar sedan 2000 på Dalateatern som producent och har sedan 2010 utbildat mig till dramapedagog.
Kommer från Borlänge i Dalarna.
monicahassleMonica Hassle:
Monica har jobbat som lärare i grundskolan i 35 år. Hon är utbildad relationspedagog, är skådespelare och regissör i underhållningsbranschen sedan 40 år tillbaka. Monica har arbetat mycket med barn och undgomsuppsättningar från cabaret till teater. Lägger man ihop Monicas långa erfarenhet inom teater och revy med Mats så blir det 70 år tillsammans. Det ska bli en spännande teatervecka!

Anmälan till Teaterläger 8-11 augusti, 2016

Sponsorer:
Jacob Wallenberg Stiftelsen, Särskilda Fonden
Stiftelsen Carpe Vitam
Samarbetspartners:
Skeppsholmsgården
Studieförbundet Bilda (samarrangör)

Lämna en kommentar